Diensten

Ik geloof in de kracht van muziek. Muziek is emotie. En daarmee een krachtig communicatiemiddel. Een middel dat je kan helpen om op te vallen en je boodschap over te brengen bij je doelgroep. Muziek kan hoop, troost, blijdschap en energie bieden. Muziek kan ook verbinden en gemeenschappen van loyale fans creëren.

Ik zie ook dat veel bedrijven en organisaties de kracht van muziek niet kennen of onderschatten. Ze besteden veel tijd en geld aan hun visuele branding en communicatie. Maar vergeten de Sonic Branding.

Mijn missie is bedrijven en organisaties bewust te maken van de kracht van muziek. En met mijn muziek wil ik de wereld een beetje mooier te maken. In ieder geval beter klinkend.

Ik componeer en produceer muziek voor radio- en TV-commercials, bedrijfsfilms, beurzen, presentaties, films en andere (audiovisuele) producties.

Je kan een beroep op mij doen voor:

Sonic Branding

Uw bedrijfsprofiel in een audio jasje. Denk bijvoorbeeld aan een SoundLogo, eigen herkenbare muziek voor bedrijfs- of product-presentaties.

Filmmuziek

Hebt u een film- of videoproductie zonder muziek? Ik help u graag met de juiste muziek voor de juiste emotie.

Marketing

Ik kan u voorzien van muziek bij elke marketingactiviteit of marketingcampagne.

Inhuur als bassist

Van 2015 tot 2023 speelde ik als bassist in 2 verschillende Neil Diamond tribute bands. Met de laatste band achter Georges Lotze, (bekend van verschillende tv-shows)): The Neil Diamond Project. Met deze band stond ik de finale van Seizoen 2 van The Tribute – Battle of the bands op SBS6.
Heb je een vaste- of invalbassist nodig, neem gerust contact op.

Promovideo

Eigen muziek bij uw Promovideo / Productvideo / Instructievideo?
Natuurlijk kan dat! Neem svp contact op

Afmixen of backing-tracks

Voor bands en artiesten kan ik studio opnames afmixen en masteren.
Eventueel kan ik instrumenten toevoegen of een gehele backingtrack inspelen. Uw opname is klaar voor b.v. Spotify.

Ik ben niet aangesloten bij Buma/Stemra. Daardoor is al mijn muziek rechten vrij.
En krijgt u nooit met Buma/Stemra te maken als u onze muziek gebruikt.

En waarom horen we bijna nooit bekende liedjes in commercials? Het antwoord is eenvoudig: de kosten liggen hoog. Ga je een radiocommercial maken en wil je een bekende hit gebruiken, dan liggen de kosten voor gebruik vaak net zo hoog als (of zelfs hoger dan) de uitzendkosten. Het is voordeliger om muziek in de sfeer van het beoogde lied te maken. Wil je muziek in een specifieke sfeer? Ik weet daar wel raad mee!

Vragen of interesse?

Neem gerust contact op!

Klik hier